+31 6 83 16 67 33 [email protected]

Fort Isabella

https://www.fortisabella.nl/wonen/voor-wie

https://www.fortisabella.nl/

Onlangs heb ik met Rotary Club Oisterwijk een rondleiding gehad op Fort Isabella. Wat een bijzonder project voor senioren én voor jongeren! Een prachtig voorbeeld van hoe je een fijn oud kunt worden op een bijzondere locatie aan de rand van Vught/’s-Hertogenbosch.

Meer informatie via bovenstaande link.

 

WONEN OP FORT ISABELLA

Fort Isabella wordt ontwikkeld als een buitenstad net buiten ‘s-Hertogenbosch, aan de rand van Vught. Deze gastvrije locatie ademt 400 jaar geschiedenis en een moderne, stadse dynamiek. Maar ook voor een beetje rust kun je je terugtrekken in de natuur. Centraal op Fort Isabella staan wonen, werken, verblijven en oud worden op je eigen manier. Met zorg en service als je dat nodig hebt op een manier die je zelf wenst: zo passend mogelijk.

Wonen op mijn manier
Op slechts 10 minuten fietsen van de Markt in ’s-Hertogenbosch ligt Fort Isabella, als stadse groene schakel tussen ’s-Hertogenbosch en Vught. Hier creëert de Isabella Groep een unieke samenleving die wonen, werken, recreatie en educatie samenbrengt en waar gastvrijheid en betrokkenheid centraal staan. Rust en dynamiek gaan hier hand in hand. De appartementen die van alle gemakken zijn voorzien, vormen een fijne thuisbasis en grenzen zowel aan natuur als aan het Isabellaplein. Fort Isabella bruist van activiteit en ontmoetingen. Zo haal je er ’s morgens vers brood en sluit je bijvoorbeeld aan bij een natuurwandeling door de Gement. Je gaat er naar de fysiotherapeut op het Vitaalplein, waarna je bij het hotel binnenloopt om te informeren naar een kamer voor je dochter die in het weekend langskomt. Je geniet van een lekker kopje koffie op het terras. Dát is Fort Isabella.

Wonen met Anna

Wonen in een prachtig landschap op een plek die privacy en eigenheid biedt en waar gezamenlijkheid en levendigheid te vinden is. Met die gedachte is het wonen op Fort Isabella ontwikkeld. ‘Anna’, zoals we onze serviceorganisatie noemen, schenkt aandacht en zorgt voor mooie kruisbestuivingen, waarbij de beleving is alsof het vanzelf gaat. En daar gaat het om. Om de beste versie van jezelf te kunnen zijn én iets voor anderen te betekenen. Op jouw manier.