+31 6 83 16 67 33 [email protected]

Diensten

Als 50-plusser staat u nog midden in het leven. U wordt ouder zonder het te zijn. U bent actief, onafhankelijk en u vindt comfort belangrijk. Maar toch denkt u ook na over uw woontoekomst. U vraagt zich af of u oud wilt worden in uw huidige woning of dat u anders wilt gaan wonen: niet persé kleiner, maar comfortabeler. Minder onderhoud aan woning en tuin. U wilt zich geen zorgen meer maken over het huis. Meer genieten van uw vrije tijd, gaan reizen of misschien naar een 2e huis. U denkt na over uw veranderende levensbehoeften, uw woonwensen en kunt daarbij eigenlijk wel hulp gebruiken. Uw huis is immers de plek waar u zich thuisvoelt en u vraagt zich af wat u nodig heeft om ergens anders weer met plezier te wonen. Of misschien weet al zeker dat u in uw huidige woning oud gaat worden en kunt u advies gebruiken over de aanpassingen die nodig zijn om er prettig ouder te worden. Verhuizen, comfortabeler gaan wonen of de bestaande woning aanpassen aan de veranderende behoeften: De 50PLUSmakelaar helpt u bij het nemen van de juiste beslissing in deze fase van uw wooncarrière.

Maak eens een afspraak met de 50PLUSmakelaar wanneer u:

  • Nadenkt over uw woontoekomst en de geschikte woonalternatieven.
  • Objectief advies kunt gebruiken over het woonalternatief dat bij u past (een bungalow, appartement, huren of kopen, een serviceflat op latere leeftijd).
  • Nadenkt over het vrijmaken van de overwaarde van uw huidige woning.
  • Aangenaam oud wilt worden in uw huidige woning en woningaanpassingen overweegt.
  • Veilig wilt wonen met behulp van domotica.
  • Samen met uw kinderen of vrienden een woning wilt delen.
  • Naast hulp bij de verkoop van een woning ook bij praktische zaken hulp kunt gebruiken, zoals bij het verzorgen van de woning en de tuin, de verhuizing,  post en sleutelbeheer.

ADVISEREN

Goed adviseren betekent eerst goed luisteren naar uw woonwensen en uw vragen. U kunt advies gebruiken, omdat u nadenkt over de aankoop/verkoop van een woning of appartement, over verhuizen naar een huurwoning of over het aanpassen van uw huidige woning. Met haar jarenlange ervaring, haar kennis van de regionale woningmarkt en de woonalternatieven vindt u in Elly de juiste adviseur.

BEGELEIDING WONINGAANPASSING

De 50PLUSmakelaar bekijkt samen met u hoe u prettig oud kunt worden in uw huidige of toekomstige woning. Hierbij wordt verder gekeken dan het algemene comfort. Is de woning voorbereid op de toekomst of kan een verbouwing daar verbetering in brengen? Als gecertificeerd SeniorKeurmakelaar is Elly opgeleid om te beoordelen of een woning geschikt is om er in de toekomst te kunnen blijven wonen.

AANKOOP / VERKOOP / TAXATIE

Overweegt u uw woning te verkopen? Kunt u hulp gebruiken bij het vinden van andere woonruimte, die geschikt is om oud in te worden? Elly gaat graag met u en voor u op pad. U wordt op deskundige en professionele wijze begeleid, waarbij gebruik wordt gemaakt van het verkoopkanaal en het netwerk van Gerritse Makelaardij. Ook voor een taxatie van uw huidige of nieuwe woning kunt u contact opnemen met de 50PLUSmakelaar.

ONTZORGEN / OVERIGE SERVICES

Ook wanneer u als naaste familie te maken krijgt met een onbewoonde woning door verblijf elders of overlijden, kan Elly u begeleiden met haar diensten bij de verkoop of verhuur van de woning. Praktische zaken, zoals sleutelbeheer, post, verhuizing en het verzorgen van de woning en de tuin kunnen eveneens voor u worden geregeld.

TARIEVEN

De 50PLUSmakelaar levert maatwerk. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, ontvangt u een offerte. Hierin staan alle te nemen stappen en het bijbehorende kostenplaatje vermeld. Alles, vanaf de zoektocht naar de geschikte woning tot en met de verhuizing, kan voor u geregeld worden.