+31 6 83 16 67 33 [email protected]

Referenties

Verkopers Akkerstraat 44 Haaren

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. We kregen allerlei adviezen niet alleen over ons te verkopen pand maar ook over onze aankoop van ons toekomstige appartement. Kortom: op alle mogelijke vlakken was makelaar zeer behulpzaam.

 

 

Verkopers Antwerpenstraat 444 Breda

Heel prettig begeleid door Elly Teunissen. Stond ons met raad en daad terzijde en communiceerde / overlegde uitstekend met ons. Elly deed met haar kennis en expertise haar uiterste best m.b.t. de verkoop van ons appartement. Complimenten voor haar !! Als wij in de toekomst een betrouwbare, vakkundige makelaar zouden aanraden, dan zouden we zeker Elly Teunissen aanbevelen.

 

 

Verkopers Esschebaan 170 Oisterwijk

Deze makelaar is zeer deskundig en geduldig in het omgaan met potentiële kopers in de leeftijdsgroep van 50 plus die voor de keuze staan om naar een serviceflat te verhuizen. Met ons als verkopers was er zeer regelmatig contact om ons op de hoogte te houden van bezichtigingen en gesprekken met potentiële kopers.

OPEN HUIS

Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het persoonlijke contact en de professionele werkwijze hebben wij bijzonder gewaardeerd. Het was geen eenvoudig verkoopproces (serviceappartement met VvE) maar dankzij de snelle en effectieve communicatie is dat tot volle tevredenheid verlopen.
 

Elly, nogmaals hartelijk dank voor je expertise, begeleiding en ondersteuning bij het verkooptraject van het appartement. Je was een rots in de branding.

Verkopers Brucknerlaan 284 Tilburg

Beste Elly,

Wij kenden elkaar al omdat jij ruim vijftien jaar geleden mijn appartement hebt getaxeerd. Toen ik dit wilde verkopen was de keuze voor de makelaar snel gemaakt, en dat bleek een goede keuze! Je hebt het efficiënt en professioneel aangepakt en kon zelfs de uiteindelijke koper vloeiend in zijn moedertaal (Frans) te woord staan. Je was steeds op tijd en goed voorbereid voor iedere bezichtiging en zorgde vervolgens voor een duidelijke terugkoppeling naar mij.

Mede dank zij jouw inzet heb ik naar tevredenheid één appartement verkocht en een ander gekocht. Als iemand in mijn omgeving een makelaar nodig heeft, zal ik zeker jouw naam noemen!

Vriendelijke groet,

Adèle Mannaerts

Hai, Elly, op dit moment halen we opgelucht adem; het huis is verkocht. Wij hadden ons nooit gerealiseerd wat een moeilijke sector van de makelaardij de appartementen voor ouderen zijn. Ouderen laten hun “oude” leven achter en starten een totaal nieuwe fase. Dat vraagt veel en zorgvuldige begeleiding! Dat gaf je de [aspirant] kopers van mijn moeders appartement. Ik hoop dat de nieuwe bewoners net zo gelukkig in het appartement zullen wonen als mijn moeder dat deed. Dank voor je hulp aan mij, maar ook voor je besef dat ouderen een goede woonplek verdienen. En ja…het appeltaartje van Robert was lekker!
Alle goeds, Anja van Wijk de Vries

Esschebaan 84 Oisterwijk

Beste Elly,

Graag wil ik je nog bedanken voor je hulp bij de verkoop van ons ouderlijk huis. De manier waarop je ons geholpen hebt vond ik heel plezierig. Ik waardeer je zorgvuldigheid en zorgzaamheid en ook je inschattingen over welke kopers pasten bij het huis vond ik heel doordacht en prettig. Nogmaals veel dank voor de plezierige samenwerking.

Verkoper Willem Elsschothof 4 Tilburg

Beste Elly,

Bijzonder blij met de verkoop van mijn huis. Ik wil je hartelijk bedanken voor de plezierige contacten die wij hadden gedurende periode dat je mijn huis in de verkoop had. Ik heb daar goede herinneringen aan. Goede adviezen en veel vertrouwen dat mijn huis verkocht zou worden. Ik ben dan ook blij dat mijn huis weer een plezierige bewoner krijgt. Zelf zal ik je waarschijnlijk niet meer nodig hebben, maar zal ik je zeker aanbevelen. Hartelijk dank en succes in de toekomst.

Addy Goosen

Elly,

Bedankt voor je deskundige begeleiding bij de verkoop van mijn huis en zeker ook bij de koop van het appartement.

Corry van Ierland-van Poppel

Elly Teunissen is een echte vakvrouw met een geweldige mensenkennis waarvan ze op het juiste moment gebruik van maakt. Ze heeft 15 jaar geleden het huis van mijn ouders goed verkocht en daar was iedereen blij mee. In december 2015 hebben we als erven dankzij haar aanhoudende inspanningen het appartement van onze ouders weer goed kunnen verkopen. Elly heeft in een periode, waarin de huizenmarkt vrijwel stil lag, ons van goed adviezen voorzien wat we beter wel en niet konden doen. Door de uitstekende communicatie die zij gedurende twee en half jaar zowel met potentiële kopers als met ons heeft onderhouden, is het gelukt om ons huis voor de vraagprijs te verkopen! We bevelen haar van harte aan bij iedereen die persoonlijk advies en begeleiding wil bij verkoop maar ook bij het regelen van bijkomende zaken.

Hartelijke dank Elly voor wat je voor ons hebt gedaan!

Elsbeth Visser

Elly is een makelaar die zich uitstekend verplaatst in de klant, Elly heeft een deskundige en zakelijke opstelling bij de te verkopen woning en tegelijkertijd heeft zij tijd en persoonlijke aandacht voor de verkopers van de woning. Deze balans heeft er toe geleid dat onze woning snel en tot volle tevredenheid van koper en verkoper is verkocht. Wij zetten nu een volgende stap in onze wooncarrière.

Jacqueline en Peter Brouwer

Tevreden klant!

Een volgende keer zou ik Elly weer als makelaar/adviseur inschakelen. Elly heeft ons begeleid bij de verkoop van onze woning en bij de aankoop van onze bungalow.  Goed onderbouwd geeft zij een realistisch en eerlijk advies en kan zich daarbij prima in de klant en zijn wensen verplaatsen. Onze wens was om comfortabeler en kleiner te gaan wonen. Dat is gelukt. Zij doet alle moeite om de gevraagde diensten tot volle tevredenheid van de klant te leveren, een uitstekende service staat bij haar hoog in het vaandel. Dit is haar handelsmerk!

Susanne Lohf en Piet Akkermans

Uitstekende service!

Onze leeftijd noopte ons onze comfortabele villa op Oisterwijkse toplocatie in de verkoop te zetten. Mevrouw Elly Teunissen werd ons vanwege haar breed-adviserende benadering geadviseerd van uit vastgoedkringen. Terecht! Intake, te volgen tactiek en afwerking van de afspraken: stipt, nauwkeurig en steeds op tijd. De vijfde prospect was –in een totaal-periode van drie maanden-  de koper. Met veel plezier denken we terug aan deze spannende periode. En, inmiddels voelen wij ons op ons gemak in het nieuwe appartement.

Mieken & Ben Timmermans