+31 6 83 16 67 33 [email protected]

Elly Teunissen

Makelaar / Adviseur

Over Elly Teunissen

Elly werkt al ruim 20 jaar als makelaar in Oisterwijk, Tilburg en omgeving. In de loop der tijd heeft ze veel ervaring opgedaan in het begeleiden van 50-plussers. Elly merkte dat bij deze groep een grote behoefte bestaat aan persoonlijke begeleiding bij de woonkeuze die ze willen gaan maken. Haar manier van begeleiden leidt vaak tot positieve reacties.

Elly luistert naar wat mensen willen en vooral ook níet willen, ze denkt mee en adviseert. Het nieuwe ouder worden heeft haar interesse en ze is zich gaan specialiseren in de behoefte van en het aanbod voor deze doelgroep. Elly is inmiddels zelf 50-plusser en ze weet  dat emoties en herinneringen een steeds belangrijkere rol gaan spelen en dat het nemen van de juiste beslissing lastig is en tijd vraagt. Vaak ook zijn de woonalternatieven niet bekend en daarom blijft het bij nadenken

De kracht van Elly ligt in het persoonlijke maatwerk, haar vakkennis, discretie en servicegerichtheid. Ze heeft een objectieve kijk, maar daarbij is ook ruimte voor emotie. Een huis moet tenslotte een thuis zijn.

Om haar opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn, verdiept Elly zich graag in degene met wie ze werkt. Ze heeft interesse voor het huis, maar zeker ook voor de bewoners. Zelf houdt ze naast haar werk van koken, gezellig tafelen, lezen en gaat ze graag naar een museum en naar Cinecitta. Elly houdt van het mediterrane leven en brengt haar vakanties meestal door in Italië en Frankrijk. Verder is ze lid van Rotary Club Oisterwijk.